24 Ekim 2010 Pazar

Nano TV geliyor
LG Nano TV'yi önümüzdeki yılın başından itibaren Türkiye'ye getireceğini açıkladı

LG Elektronik Pazarlama Müdürü Aysun Şabanlı, "Nano TV'yi önümüzdeki yılın başından itibaren Türkiye'ye getireceğiz" dedi. Kıbrıslı olan ve konferans için Lefkoşa'da bulunan Aysun Şabanlı, global bir elektronik markası olan ve daha önce distribütörler aracılığıyla Türkiye pazarına giren LG'nin, 2,5 yıl önce Türkiye'de satış ve pazarlama ofisi açtığını belirterek, "Türkiye'ye geldiği günden beri hedefleri olan, topluma gerçekten bir katkı sağlamak üzere gelen bir marka, o yüzden bir çok ürün grubunda da çok hızlı bir ilerleme kaydetti. Örneğin düz ekran TV'de pazar liderliğine ulaştık..." dedi.
2 YENİ TV
Akıllı cep telefonu yanında akıllı TV alanında da çalışmaları olduğunu kaydeden Şabanlı, LG olarak nano ve smart TV projeleri olduğunu, yeni yılın başında nano TV'yi, yıl sonuna doğru da smart TV'yi Türkiye piyasasına getireceklerini bildirdi. Akıllı televizyonların insanları ev ortamında daha da özgürleştireceğini ifade eden Aysun Şabanlı, nano TV'nin yeni bir teknoloji olduğunu, bu teknoloji ile görüntü kalitesinde en üst noktaya ulaşıldığını ve aynı zamanda çok ince bir dizayna sahip olunacağını kaydetti. Şabanlı "Nano TV önümüzdeki yılın başından itibaren Türkiye'ye getireceğimiz bir yenilik olacak. Smart TV de gelecek yılın sonuna doğru" dedi.
AA

1 yorum:

  1. Watch The Best Movies on YouTube - Videodl.cc
    Watch The Best Movies on YouTube. This channel also has videos from youtube to mp3 online The Best Movies on YouTube (with reviews) and clips from The Best Movies on YouTube

    YanıtlaSil